Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
26 Aug

The Corner Shop / Londra

The-Corner-Shop-London

Corner Shop Exhibiton Londra

Corner-shop-exhibiton

Cornershop products-3

Felt_Cornershop7

Bir dükkan düşünün; dışarıdan bakkal zannettiğiniz ama içine girince aslında içerideki her şeyin ambalaj değil keçeden yapılmış olduğunu gördüğünüz. İngiliz sanatçı Lucy Sparrow, Londra’nın doğusundaki Bethnal Green’de keşfettiği terk edilmiş dükkanı geçici bir sergi alanına dönüştürmüş ve kasası bile olan tipik bir İngiliz bakkalı yaratmış. Sparrow’un The Corner Shop ismini verdiği sergide, 4.000 adet keçeden yapılmış el yapımı ürün bulunuyor. Markete gittiğimizde gördüğümüz cips, dergi, sigara, çikolata, dondurma, bira gibi ürünlerin çizgi filmden fırlamışçasına yer aldığı raflardaki her şeyi internet sitesinden satın alabilirsiniz. 31 Ağustos’a kadar açık olan sergi Londa’da olacaklara duyurulur. Serginin hazırlanış süreci için Lucy’nin blogunu ziyaret edebilirsiniz.

The Corner Shop Adres

19 Wellington Row London E2 7BB

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

1 Comment

Leave a reply