Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
24 Oct

Ane Brun İstanbul’a Geliyor

Türkiye’de seveni çok olan 1976 doğumlu Norveçli sanatçı Ane Brun, 1 yıl sonra yeniden İstanbullu sevenleriyle biraraya gelmeye hazırlanıyor. 12 AAralık Cuma gecesi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Ane Brun konseri Küçükçiftlikpark’ta yapılacak ve bu sefer daha geniş bir kitleye hitap edecek. En son 2013 yılında Salon’da canlı izleme fırsatı bulduğumuz Ane Brun’un, üçüncü İstanbul ziyareti Garanti Caz Yeşili ve Goldnight katkılarıyla olacak. Konserin biletleri bugün satışa çıkıyor. Dün Lale kartı olanlara açılan bilet satışı, bugün saat 10:00’dan itibaren herkese açık olacak. Biletler tükenmeden soluğu Biletix‘te alın.

Ane Brun Kimdir?

Norveçli müzisyen, 2003’te yayımladığı ilk albümü Spending Time with Morgan’ın ardından yayımladığı Temporary Dive (2005) albümüyle Norveç Grammy Ödülleri’nde “En İyi Kadın Sanatçı” seçildi. Son stüdyo albümü olan It All Starts with One’ı 2011’de yayımlayan Brun, müzikteki 10. yılını geçtiğimiz yıl retrospektif bir albümle kutladı. Brun, albüm için düzenlenen turne kapsamında, Kasım 2013’te İstanbul’a ikinci kez uğramış ve Salon İKSV’deki üç performansıyla dinleyicilere hafızalardan silinmeyecek konser deneyimleri yaşatmıştı. Özellikle bir tür meditasyon alanı olarak gördüğü sahnedeki farklı tarzıyla dikkat çeken Ane Brun’ün Salon İKSV’deki tüm performansları için biletler günler öncesinden tükenmişti.

Daha önce albümlerine almadığı şarkılarını ve cover’ları Rarities (2014) adlı son albümünde bir araya getiren Ane Brun, bu kez hiç duyulmamış parçalarını ve Ain’t No Cure For Love (Leonard Cohen), From Me To You (The Beatles), It’s Alright (Baby’s Coming Back) (Eurythmics) gibi klasikleşmiş şarkıların yorumlarını İstanbullu hayranlarıyla paylaşmak için 12 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park’ta olacak. Ane Brun öncesinde ise 2013 yılında Skisser albümüyle müzik dünyasına adım atan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Alice Boman, huzur veren sesiyle KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak.

Detaylı bilgi için:İKSV

Facebook

Instagram

Twitter

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply